13/12 "ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ...ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ" ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΩΓΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

 

ΚΥΡΙΑΚΗ  13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2015  'ΩΡΑ 11:00 π.μ - 9:00 μ.μ

Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, του Κέντρου Πολιτισμού της Π.Κ.Μ και του Δήμου Θεσσαλονίκης πραγματοποιήθηκε η 4η ολοήμερη εκδήλωση με την ονομασία "Στηρίζουμε......παίζοντας" που διοργάνωσε η Ομάδα Εθελοντών Πολιτών "ΑΡΩΓΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ" που έχει ως αντικείμενο το παιδί και την οικογένεια.

Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η συλλογή τροφίμων για τις οικογένειες που στηρίζει η "ΑΡΩΓΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ" και πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της ομάδας της, με στόχο τόσο την ευαισθητοποίηση του κοινού όσο και την έμπρακτη συμμετοχή του σε θέματα εθελοντισμού και αλληλεγγύης. Για το λόγο αυτό, αντί εισιτηρίου, συγκεντρώθηκαν τρόφιμα μακράς διάρκειας, χαρτικά, απορρυπαντικά και είδη προσωπικής υγιεινής.

 

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση της ΑΡΩΓΗΣ θεσσαλονίκης στον πολυχώρο "WE", υπό την αιγίδα και τη στήριξη του Κέντρου Πολιτισμού της ΠΚΜ. Πολύ κέφι, πολλές δραστηριότητες για τα παιδιά και όλα αυτά για ένα καλό σκοπό. Έγινε συλλογή μεγάλης ποσότητας τροφίμων για άπορες οικογένειες.

 

ΠΟΛΥΧΩΡΟΣ  WE

3ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ - ΓΡ. ΛΑΜΠΡΑΚΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ